La noi găsești rezolvare pentru orice afecțiune!

Ne place să credem faptul că unitatea noastră de îngrijire dentară Smart Smile este mai mult decât o clinică: Cu noi ești pe mâini bune, deoarece ne axăm cu adevărat pe sănătatea dentară și pe bunăstarea generală. Oferim o gamă vastă de soluții de îngrijire dentară, de la tratamente generale la servicii de stomatologie specializate, întrucât dispunem de echipamentele, tehnologia și expertiza pentru a excela. 

Chirurgie Dento-Alveolară

Cu toate că avem o rutină de curățare a dinților de la care nu ne abatem, care include periajul regulat, folosirea aței dentare și vizitele la medicul stomatolog, uneori, este dificil să ne menținem zâmbetul natural pe viață.

Protetică & Estetică Dentară

În cadrul clinicii noastre, te poți bucura de Tehnologia BEYOND reprezentând, cea mai eficientă și mai rapidă cale de tratament. Odată implementată în cabinet, aceasta vine împreună cu un gel accelerator și 35% apă oxigenată ca substanță activă.

Endodonție

Tratamentul endodontic (cunoscut sub numele de „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale în tratamentele dentare „în interiorul dintelui” (unde se află camera pulpară și întreg sistemul canalului) pentru a elimina infecțiile și a proteja zona pe viitor.

Ortodonție

Cel mai important obiectiv pentru un ortodont este identificarea, tratarea și prevenirea problemelor legate de poziționarea dinților și a mușcăturii. Malocluziile pot rezulta din nepotrivirea maxilarelor superioare și inferioare din motive congenitale, în urma pierderii premature a dinților de lapte, anomalii de dezvoltare, traume sau alte cauze.

Profilaxie - Odontoterapie

Odontoterapia este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de diferite traumatisme. Caria dentară este cea mai răspândită boală cronică din lume, fiind considerată o problemă majoră de sănătate publică globală.