Estetică Dentară

Estetica dentară se axează pe înfrumusețarea și automat îmbunătățirea zâmbetului, apelând la diverse proceduri specializate, cum ar fi:

  • fațetele dentare,
  • albiri profesionale,
  • coroane dentare.

Protetică Dentară

Protetica dentară înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

În protetică dentară, printre atribuții se enumeră:

  • restaurări protetice fixe,
  • proteze parţiale mobilizabile,
  • proteze totale,
  • restaurări protetice agregate pe implanturi endoosoase 

 

Când se apelează la protetică dentară?

Atunci când avem unul sau mai mulți dinți lipsă, punțile dentare (pe dinți naturali sau pe implanturi) sunt o modalitate foarte bună de a înlocui spaţiile goale. Dinţii existenţi sunt utilizaţi pentru a crea literalmente un “pod” pentru a proteza zona în care dintele lipseşte. 

Albire dentară cu lampa BEYOND

Rezultate vizibile în doar 45 de minute!

În cadrul clinicii noastre, te poți bucura de Tehnologia BEYOND reprezentând, cea mai eficientă și mai rapidă cale de tratament. Odată implementată în cabinet, aceasta vine împreună cu un gel accelerator și 35% apă oxigenată ca substanță activă.

Una dintre cele mai vânate tendințe în domeniul stomatologiei cosmetice este albirea dinților ca tratament cosmetic care rezolvă atât o problemă estetică, cât și una psihologică, din cauza nemulțumirii față de culoarea naturală a dinților. Procesul de albire a dinților nu numai că le redă strălucirea, ci elimină totodată și decolorarea cauzată de mai mulți factori, printre care dieta precară, medicamentele, cafeaua și țigările, toate acestea afectându-ne smalțul dinților. Datorită tratamentului de albire a dinților, șansele de reducere semnificativă a problemelor și implicit obținerea unor rezultate impresionante sunt foarte mari.

Îndepărtează petele de pe dinți cu tehnologia Air Flow!

Știm cât de plăcută este senzația de dinți curați, după doar o ședință de igienizare profesională, în cadrul clinicii Smart Smile. Pe parcursul tratamentului cu AirFlow se proiectează un jet controlat de aer, apă și micro particule de bicarbonat de sodiu, pe toata suprafața dinților, mai exact între dinți și baza dintelui sau în zone greu de igienizat (punți, implanturi dentare, aparate ortodontice, etc).

Ca urmare, toate petele pigmentare și orice urmă de placă dentară dispar aproape în totalitate, inclusiv din spațiile interdentare greu accesibile fără a leza smalțul sau țesuturile gingivale, scopul tehnologiei Air Flow fiind doar de înlăturare a depunerilor.