Cât de important este să luați în considerare obținerea unui tratament ortodontic?

Acest lucru are ca rezultat o mușcătură necorespunzătoare, dificultate în curățarea spațiilor inter-dentare (mediu propice pentru formarea cariilor), provocând, de asemenea, un stres suplimentar asupra mușchilor răspunzători de masticație. Pacientul se poate confrunta cu probleme de vorbire și articularea cuvintelor și uzură anormală a smalțului.

Ce tipuri de aparate dentare găsești la Smart Smile?

  • Aparat dentar metalic: Adesea ales ca și variantă mai ieftină, dar la fel de eficientă ca și restul opțiunilor de pe piață, din punct de vedere estetic a suferit modificări în bine: bracketi sunt mai mici și mai puțin vizibili, iar copilașii (și nu numai) pot în continuare să aleagă diferite culori la elasticele ce se fixează pe metal.
  • Aparat dentar ceramic: Aparatele dentare din ceramică sunt o opțiune translucidă, pentru un tratament ortodontic discret și eficient. Un avantaj principal este că aparatele dentare din ceramică sunt mai puțin vizibile pe dinți decât aparatele dentare din metal.

 

Cel mai important obiectiv pentru un ortodont este identificarea, tratarea și prevenirea problemelor legate de poziționarea dinților și a mușcăturii. Malocluziile pot rezulta din nepotrivirea maxilarelor superioare și inferioare din motive congenitale, în urma pierderii premature a dinților de lapte, anomalii de dezvoltare, traume sau alte cauze.