Suntem aici pentru a vă ajuta să dobândiți zâmbetul mult visat, sănătos și plin de încredere, fără pic de durere!

Odată ce pășim în clinică, noi, Dr. Adrian Mureșan și dr. Andreea Mureșan, împreună cu membrii echipei Smart Smile, ne concentrăm asupra fiecărei situații în parte, în concordanță cu dorințele pacienților noștri.

Există o legătură puternică între sănătatea orală și cea generală, motiv pentru care urmărim, prin procedurile variate puse la dispoziție, să vă bucurați, din plin, de ambele.  Suntem o clinică în continuă dezvoltare, modernă și family-friendly, care a adus la un loc medici și asistenți pasionați dornici sa ofere cele mai bune rezultate posibile.

Ne-am angajat să oferim îngrijire orală la cele mai înalte standarde, prin excelență clinică, tehnologie, educație continuă și echipamente de ultimă generație.

Misiunea noastră este să construim relații de încredere și să depășim așteptările fiecărui pacient în parte.

Viziunea noastră este să oferim o gamă cât mai variată de servicii de îngrijire orală de cea mai înaltă calitate pentru a asigura sănătatea orală atât de necesară pe termen lung. Împărtășim cunoștințe, abilități și resurse într-un mediu de lucru sigur, plăcut și inspirat. 

Implementăm ghiduri de bune practici, investim în educație și promovăm inovarea. Ne provocăm continuu pe noi înșine, toate acestea în beneficiul sănătății dentare a pacienților noștri.

Testimoniale