Detalii Personale
Titlul Medic Specialist
Numele Doctorului Dr. Andreea Mureșan
Specialitatea Estetică Dentară
Experiență 11+ ani
Educație
Instituția de învățământ Facultatea de Medicină și Farmacie Cluj Napoca
Rezidențiat Cluj-Napoca
Cabinet Smart Smile, Bistrița

Biografie

Dr. Andreea Mureșan, aduce la un loc toate cunoștințele acumulate, pasiunea și profesionalismul, pentru ca pacienții ei să se bucure de experiențe dintre cele mai bune, folosindu-se de cea mai recentă tehnologie în domeniul tratamentele dentare. După absolvirea Facultății de Medicină și Farmacie Cluj Napoca, dr. Andreea a evoluat continuu, devenind medic specialist în protetică și estetică dentară în anul 2014.

Pe lângă focusul asupra pacienților, parcursul carierei sale a fost presărat cu numeroase congrese, workshop-uri și conferințe naționale și internaționale, care i-au completat temeinic pregătirea. 

În calitate de medic specialist în protetică dentară, printre atribuții se enumeră restaurări protetice fixe, proteze parţiale mobilizabile, proteze totale, restaurări protetice agregate pe implanturi endoosoase şi proteze maxilo-faciale pentru pacienţi cu grad de complexitate mare a patologiei restauratorii. 

Estetica dentară se axează pe înfrumusețarea și automat îmbunătățirea zâmbetului, apelând la diverse proceduri specializate, cum ar fi: fațetele dentare, albiri profesionale, coroane dentare.